8.7
1342 beoordelingen

013-5323509
Geen lange wachtrijen!

We halen nu alle prijzen op
Alle vakanties vanaf Maastricht
Hét reisbureau voor Maastricht Aachen Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
Even geduld, we checken grondig..
7 dagen per week bereikbaar
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige reisadviseurs
We halen de actuele informatie op
Even geduld, we checken grondig..
Alle vakanties vanaf Maastricht
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Hét reisbureau voor Maastricht Aachen Airport


Disclaimer 


OpVakantieVanaf.nl (Disma Reizen) besteedt uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. Disma Reizen is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.

De op deze website aangeboden reisproducten worden niet door OpVakantieVanaf.nl zelf uitgevoerd, maar door derden zoals touroperators, vervoerders en hoteliers. Voor de goede uitvoering van reisproducten zijn wij mede afhankelijk van deze derden. En ondanks een zorgvuldige keuze kan er altijd wat misgaan. Dat is niet alleen afhankelijk van mensen, maar ook van lokale omstandigheden, bijvoorbeeld de weersomstandigheden.

Het is van groot belang dat u met de juiste verwachtingen op vakantie gaat. Belangrijk is ook dat u zich goed voorbereidt, door u te verdiepen in cultuur en gewoonten van het land. U zult daardoor meer genieten van uw verblijf in die andere omgeving met andere mensen, maar ook een beter begrip hebben voor een wat andere dienstverlening dan u in Nederland gewend bent.

Algemene informatie op de website 
Deze website bevat informatie om u te helpen bij het kiezen van reisproducten. De informatie heeft een voorlichtend en informatief karakter en is mede bedoeld om uw verwachtingen in het juiste perspectief te brengen. Het is verstandig de informatie goed door te lezen.

Foto’s en beschrijvingen van bestemmingen en accommodatie op deze site zijn zo accuraat mogelijk en zijn bestemd om u een goed beeld te geven van het ter plaatse geboden. Het kan echter voorkomen dat uw specifieke bestemming of accommodatie niet is afgebeeld. 

Voorts geldt nog het volgende: indien een faciliteitenbeschrijving bij accommodatie is opgenomen, kunnen wij helaas niet garanderen dat al deze faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn, tenzij de desbetreffende leverancier hiertoe een uitdrukkelijke garantie aan u heeft gegeven. De juistheid van vermelde prijzen van dergelijke faciliteiten kan eveneens niet worden gegarandeerd, tenzij de prijs onderdeel is van de reissom en/of de desbetreffende leverancier u een uitdrukkelijke garantie heeft gegeven.

Copyright 
Deze website evenals de inhoud van deze website (‘de informatie’) is het intellectuele eigendom van OpVakantieVanaf.nl . Gedeelten van deze website mogen door u worden gereproduceerd (in hard copy, elektronisch of in enige andere vorm) voor uw persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Voor alle andere gevallen van reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium en/of voor gebruik voor commerciële doeleinden is de schriftelijke toestemming van Disma Reizen vereist. Indien u enig deel van deze website download of anderszins vermenigvuldigd voor toegestane doeleinden dient u alle daarop aangebrachte vermeldingen van auteursrecht of enig ander intellectueel eigendomsrecht en andere vermeldingen van de bron op uw kopie(en) over te nemen.

Het gebruik van het OpVakantieVanaf.nl logo is niet toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van Disma Reizen. De auteursrechten van een aantal foto's op de website zijn in het bezit van de volgende personen of instanties en zijn met uitdrukkelijke toestemming van hen gebruikt door Opvakantievanaf.nl:

  • Verkeersbureau Portugal: www.imagesofportugal.com. Fotografen: Jose Manuel, Miguel Veterano, Antonio Sacchetti. 

  • Verkeersbureau Spanje

  • Verkeersbureau Griekenland en www.gnto.nl 

Veranderingen site/aanbod 
Disma Reizen behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van reisproducten.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden 
Op alle via deze website aangeboden vluchten, accommodaties en overige (aanvullende) diensten en pakketreizen zijn de algemene voorwaarden van OpVakantieVanaf.nl van toepassing. Daarnaast worden alvorens u de boeking confirmeert, de overige voorwaarden getoond welke op uw vakantie van toepassing zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de algemene voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij of de ANVR voorwaarden wanneer blijkt dat een touroperator uw zelf samengestelde vakantie voor een betere prijs aan kan bieden. OpVakantieVanaf.nl treedt ten alle tijden op als bemiddelaar. 

SGR
Uw reserveringen worden behandeld door Disma Reizen B.V. Disma Reizen is een van de grootste zelfstandige reisbureaus van Nederland en werd reeds 3 x verkozen tot Beste Reisbureau van Nederland. Disma Reizen is aangesloten bij het SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Dit geldt niet voor lijndienstvluchten of vluchten van lowcost airlines. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Voor meer informatie kijkt u op www.sgr.nl 

 

Volg OpVakantieVanaf

Back to Top Back to Top