Win een reis naar Turkije
asn dndafbndfn;edhfgad nfg dfvnbuefvn kjaehngifdsalgi viuvfdjnv bifd vliernv erairnv adfvi bfvjh uhvsd vbdfjvb vlsdv alfbvasfb vlafbv alsv aisfvlawdf bvjlasdb usdfavjdfvlhsdb vubvbvbf vbalvad fb vi ea bviasbv
sluiten

Voer uw reisgezelschap in

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis wilt gaan
  Volwassenen
  Kinderen (tot 12 jaar)
  Babies (0 tot 2 jaar)
opslaan
Heeft u vragen?
 
 
Populaire bestemmingen
 
Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze top aanbiedingen als eerste via e-mail.

Mis nooit meer een actie!

 
Meest bekroonde reisbureau


Meest bekroonde reisbureau

Zoover Awards 2013Bij ons betaalt u veilig online


Betaalmethode


Uw gegevens zijn beveiligd

Trustlogo Trustlogo


Disma Reizen beste Reisbureau van Nederland
Reisbureau van het Jaar 3xRVHJ_foto_uitreiking Disma Reizen, het bedrijf achter de Op Vakantie Vanaf websites, is als enige reisbureau in Nederlands al 3x (!) benoemd tot beste reisbureau van Nederland.

In 2000 was Beins Oosterhout, sinds 2011 onderdeel van Disma Reizen, als eerste gekozen tot het beste reisbureau. In 2003 volgde het filiaal van Disma Reizen in Tilburg. En in 2011 was dat filiaal wederom het reisbureau dat door een vakkundige jury werd uitgeroepen tot de allerbeste. Daarnaast won Disma Reizen in totaal 4 regionale titels, de prijs voor de beste ondernemersvisie in 2000 (BOV Trofee), de Innovatieveer van de Reisbranche in 2008 en werd directeur Werner van Disseldorp in 2010 beloond met de 'Reiskoffer van de Nederlandse Reisbranche', de hoogste onderscheiding voor een persoon werkzaam in de reisbranche.

De diverse jury's beloonden Disma Reizen naar eigen zeggen voor haar kennis, kunde, internetactiviteiten en haar innovatieve nieuwe winkelconcepten. “Wij zijn ontzettend trots op al deze prijzen”, aldus Disma Reizen directeur Werner van Disseldorp, “Mooiere complimenten als het winnen van een prijs kunnen we niet krijgen. Op het vertrouwen van onze klanten na natuurlijk! En daar zetten we ons dan ook elke dag vol enthousiasme voor in.”

Disma Reizen bestaat al 30 jaar en beheert 5 reisbureaus in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Eindhoven en Oosterhout en omgeving ook verschillende websites, waaronder 8 opvakantievanaf-websites.

Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat u elke keer weer in ons stelt door uw vakantie bij ons te boeken. Ook een deskundige jury heeft keer op keer gezegd dat dit een goede keus van u is en wij zullen er alles aan doen dit vertrouwen ook in de toekomst te belonen met de beste service. Dank u wel!

Word nu vrienden van Opvakantievanaf op Facebook en laat uw reactie daar achter. U ontvangt dan bovendien een gratis reischeque!Maak kennis met ons via onderstaande video en neem een kijkje in ons moderne kantoor waar onze ervaren reisadviseurs uw vragen en boeking in behandeling nemen via telefoon, e-mail en chat!KeepAlive