Win een reis naar Turkije
asn dndafbndfn;edhfgad nfg dfvnbuefvn kjaehngifdsalgi viuvfdjnv bifd vliernv erairnv adfvi bfvjh uhvsd vbdfjvb vlsdv alfbvasfb vlafbv alsv aisfvlawdf bvjlasdb usdfavjdfvlhsdb vubvbvbf vbalvad fb vi ea bviasbv
sluiten

Voer uw reisgezelschap in

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis wilt gaan
  Volwassenen
  Kinderen (tot 12 jaar)
  Babies (0 tot 2 jaar)
opslaan
Heeft u vragen?
 
 
Populaire bestemmingen
 
Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze top aanbiedingen als eerste via e-mail.

Mis nooit meer een actie!

 
Meest bekroonde reisbureau


Meest bekroonde reisbureau

Zoover Awards 2013Bij ons betaalt u veilig online


Betaalmethode


Uw gegevens zijn beveiligd

Trustlogo Trustlogo


Inchecken Maastricht Aachen Airport
OVV_inchecken

Wanneer u op vakantie gaat vanaf Maastricht Aachen Airport raden wij u aan om minimaal 2 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Houdt daarnaast altijd de voorschriften van de vliegmaatschappij aan.

Inchecken Ryanair Maastricht Aachen Airport

Inchecken op de luchthaven is niet beschikbaar voor passagiers van Ryanair. Online inchecken is bij deze vliegmaatschappij dan ook verplicht en kan vanaf 72 uur tot uiterlijk 4 uur voor de officiële vertrektijd van uw vlucht. Voor meer informatie en reisvoorwaarden belt u 0900 20 22 184 of kijkt u op www.ryanair.com.

BELANGRIJKE UPDATE: vanaf woensdag 13 juni 2018 is online inchecken (voor klanten die niet kiezen voor het reserveren van zitplaatsen) beschikbaar vanaf 48 uur tot 2 uur voor vertrek van alle vluchten.

Let op: het is uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd in te checken. Uiteraard helpen we u hier graag bij.

- Klanten die stoelen reserveren tegen betaling kunnen tussen 60 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.

- Klanten die geen stoelen reserveren kunnen tussen 4 dagen en 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.

De check-in procedure kan verschillen aangezien deze afhankelijk is van uw luchtvaartmaatschappij. Wij raden u dan ook aan de procedure van uw luchtvaartmaatschappij goed na te lezen.

 <<Terug naar vorige pagina
KeepAlive