Win een reis naar Turkije
asn dndafbndfn;edhfgad nfg dfvnbuefvn kjaehngifdsalgi viuvfdjnv bifd vliernv erairnv adfvi bfvjh uhvsd vbdfjvb vlsdv alfbvasfb vlafbv alsv aisfvlawdf bvjlasdb usdfavjdfvlhsdb vubvbvbf vbalvad fb vi ea bviasbv
sluiten

Voer uw reisgezelschap in

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis wilt gaan
  Volwassenen
  Kinderen (tot 12 jaar)
  Babies (0 tot 2 jaar)
opslaan
Heeft u vragen?
 
 
Populaire bestemmingen
 
Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze top aanbiedingen als eerste via e-mail.

Mis nooit meer een actie!

 
Meest bekroonde reisbureau


Meest bekroonde reisbureau

Zoover Awards 2013Bij ons betaalt u veilig online


Betaalmethode


Uw gegevens zijn beveiligd

Trustlogo Trustlogo


Disclaimer

OpVakantieVanaf.nl (Disma Reizen) besteedt uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. Disma Reizen is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.

De op deze website aangeboden reisproducten worden niet door OpVakantieVanaf.nl zelf uitgevoerd, maar door derden zoals touroperators, vervoerders en hoteliers. Voor de goede uitvoering van reisproducten zijn wij mede afhankelijk van deze derden. En ondanks een zorgvuldige keuze kan er altijd wat misgaan. Dat is niet alleen afhankelijk van mensen, maar ook van lokale omstandigheden, bijvoorbeeld de weersomstandigheden.

Het is van groot belang dat u met de juiste verwachtingen op vakantie gaat. Belangrijk is ook dat u zich goed voorbereidt, door u te verdiepen in cultuur en gewoonten van het land. U zult daardoor meer genieten van uw verblijf in die andere omgeving met andere mensen, maar ook een beter begrip hebben voor een wat andere dienstverlening dan u in Nederland gewend bent.

Algemene informatie op de website
Deze website bevat informatie om u te helpen bij het kiezen van reisproducten. De informatie heeft een voorlichtend en informatief karakter en is mede bedoeld om uw verwachtingen in het juiste perspectief te brengen. Het is verstandig de informatie goed door te lezen.

Foto’s en beschrijvingen van bestemmingen en accommodatie op deze site zijn zo accuraat mogelijk en zijn bestemd om u een goed beeld te geven van het ter plaatse geboden. Het kan echter voorkomen dat uw specifieke bestemming of accommodatie niet is afgebeeld. 

Voorts geldt nog het volgende: indien een faciliteitenbeschrijving bij accommodatie is opgenomen, kunnen wij helaas niet garanderen dat al deze faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn, tenzij de desbetreffende touroperator hiertoe een uitdrukkelijke garantie aan u heeft gegeven. De juistheid van vermelde prijzen van dergelijke faciliteiten kan eveneens niet worden gegarandeerd, tenzij de prijs onderdeel is van de reissom en/of de desbetreffende touroperator u een uitdrukkelijke garantie heeft gegeven.

Copyright
Deze website evenals de inhoud van deze website (‘de informatie’) is het intellectuele eigendom van OpVakantieVanaf.nl . Gedeelten van deze website mogen door u worden gereproduceerd (in hard copy, elektronisch of in enige andere vorm) voor uw persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Voor alle andere gevallen van reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium en/of voor gebruik voor commerciële doeleinden is de schriftelijke toestemming van Disma Reizen vereist. Indien u enig deel van deze website download of anderszins vermenigvuldigd voor toegestane doeleinden dient u alle daarop aangebrachte vermeldingen van auteursrecht of enig ander intellectueel eigendomsrecht en andere vermeldingen van de bron op uw kopie(en) over te nemen.

Het gebruik van het OpVakantieVanaf.nl logo is niet toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van Disma Reizen.De auteursrechten van een aantal foto's op de website zijn in het bezit van de volgende personen of instanties en zijn met uitdrukkelijke toestemming van hen gebruikt door Opvakantievanaf.nl:

  • Verkeersbureau Portugal: www.imagesofportugal.com. Fotografen: Jose Manuel, Miguel Veterano, Antonio Sacchetti.
  • Verkeersbureau Spanje
  • Verkeersbureau Griekenland en www.gnto.nl
Disma Reizen spant zich tot het uiterste in om ervoor te zorgen dat de afbeeldingen zoals gebruikt op deze website rechtenvrij zijn, dan wel zijn verkregen van partijen / leveranciers die de daarmee gepaard gaande rechten in hun bezit hebben en voor het gebruik hiervan toestemming aan ons hebben verleend.

Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat beeltenissen waarvan wij aannemen dat deze rechtenvrij zijn, dit wellicht niet zijn. Dat is niet altijd te achterhalen. Mochten er in zo’n geval per abuis beeltenissen zijn gebruikt waarvan een eventuele copyright houder van mening is dat deze niet op onze website vertoond mogen worden, dan zullen we deze bij de eerste aanvraag daarvoor per direct verwijderen.

Veranderingen site/aanbod
Disma Reizen behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van reisproducten.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Op alle via deze website aangeboden pakketreizen, vluchten, ander vervoer, accommodaties en overige (aanvullende) diensten (hierna tezamen genoemd: Reisproducten) zijn de ANVR Reisvoorwaarden van toepassing.

SGR
Uw reserveringen worden behandeld door Disma Reizen B.V. Disma Reizen is een van de grootste zelfstandige reisbureaus van Nederland en werd in 2000 (Beins), 2003 en 2011 verkozen tot Reisbureau van Jaar van Nederland. Disma Reizen is aangesloten bij het SGR. Alle op deze website gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis, vallen daarom onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Voor meer informatie kijkt u op www.sgr.nlKeepAlive